Dalahoppet 2018

Fler lågupplösta bilder från Dalahoppet 2018 kommer att publiceras här efter helgens tävlingar. Det kommer att finnas bilder från torsdag och söndag. Hade tyvärr inte möjlighet att finnas på plats de andra dagarna.

Vill du beställa en bild i högupplöst format så klickar du på den bild du vill beställa och antecknar bildens namn/nummer. Använd sedan kontaktformuläret och ange bildens nummer/namn och din e-postadress. En högupplöst bild för privat bruk kostar 300 kr. Betalning sker via Swish. Högupplöst bild för kommersiellt bruk kostar 1000 kr per bild, kontakta mig i så fall.

Bilder justeras och beskärs efter önskemål vid beställning, majoriteten av bilderna i galleriet visas precis som de blev tagna i kameran. Du hittar ALLA foton genom att KLICKA HÄR. Tänk på att det är många bilder som ska läsas in, låt sidan ladda en liten stund.

Fotot nedan är exempel på en bild i full upplösning, bilden har också beskurits och korrigerats (färg,vitbalans,brus, kontrast etc). Bilderna i galleriet på länken ovan är i låg upplösning och precis som de blev tagna direkt från kameran.

En reaktion på ”Dalahoppet 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *