Läskigt övergivet hus

På söndagskvällen begav jag och sonen oss ut på tur för att försöka fånga solnedgången med våra kameror, men vi hade inte så värst mycket tur med det alls. Solen försvann bakom grå moln. En vacker färgsprakande solnedgång som vi hoppats på uteblev helt och hållet. Men vi tänkte att eftersom vi ändå var ute så kan vi kolla runt och se om vi hittar något annat kul att fota. Till slut så hittade vi en liten sjö, som vi först missade vi avfarten till. Så vi fick åka lite längre fram och vända. Väl tillbaka så åkte vi över en smal träbro utan räcken, där det till och med stod varningsmarkeringar uppställda på kanten. Sen så parkerade vi i en riktigt lerig korsning (perfekt när man har joggingdojorna på).

Vi fotade lite runt sjön och sen bestämde vi oss för att gå lite längre in i skogen, en av vägarna ledde uppåt, nu hade mörkret börjat lägga sig. Precis då såg vi att månen tittade fram genom molnen precis rakt fram på den väg som vi gick på. Så vi fortsatte en bit till på den isiga och leriga vägen. Till slut kom vi fram till ett övergivet och totalt igenvuxet hus. Med månen som kom fram av och till i molnen bakom så tänkte vi att det skulle kunna bli riktigt läskiga och häftiga bilder. Här är resultatet av det:

Det var lite för mörkt för att gå så mycket närmare, det var extremt övervuxet och utan bra ljus så kan man ju råka trampa på vad som helst. Vi ska återvända en annan dag och fota lite mer, innan det blir mörkt. Hoppas du gillar mina foton. Jo, jag vet att du troligtvis kollar på detta inlägg via mobilen, men jag föreslår att du tittar på dessa foton på en större skärm för att få en bättre upplevelse. Nej, jag tänker inte berätta vart vi hittade detta hus om jag inte känner dig riktigt väl.

1 comment

Previous post Ansiktet först ner i en stenig väg
image/svg+xml

Menu

Follow me

Instagram

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.